2015 m. spalio 29 d.

Šlepečių padas su karštais klijais

Dar vienas bandymas su tomis pačiomis šlepetėmis. Kadangi silikoninis padas nepatiko, nutariau pabandyti karštus klijus.


Pirmiausiai ant pado prisiuvau dar vieną sluoksnį iš rausvo megztinio, šįkart šiek tiek didesnį, kad uždengtų visą silikonu išteptą plotą. Ir patepiau karštais klijais. Tepti daug paprasčiau nei silikoną, tačiau, jei nuspręsit pabandyt, reiktų tepti taip, kad klijų pistoleto galiukas, išskiriantis karštus klijus, brauktųsi paviršiumi, priešingu atveju klijai nelabai prilimpa. Išdžiūna labai greitai.


Paėjus kelis pirmus žingsnius įspūdis buvo geresnis nei pirmojo varianto, kai padą tepiau silikonu, nėra tokio erzinančio atlipimo garso. Šioks toks garselis padui liečiantis su grindimis yra, bet tokį lengviau ignoruoti. Visa problema tame, kad slydimo nepristabdo arba tik vos vos, vadinasi, nėra prasmės tuos klijus tepti.
Išvada tokia, kad norint turėti neslystančias šlepetes, kojines ar kt. reikia naudoti tam skirtas priemones. Bet.. jei yra noro eksperimentams, kodėl nepabandyti? :)